تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 60
بازدید ماه : 1187
بازدید کل : 166523
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از آرمان؛ آنتیاکسیدانها هزار و یک خاصیت دارند و مواد غذایی حاوی این ترکیبات مغذی اسرار طول عمر و سلامتی را در خود نهفتهاند.مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدانها معمولاً رنگارنگ و خوشمزه هستند. در واقع هیچ عذر و بهانهای برای جذب این ترکیبات مغذی وجود ندارد چون هم خوشرنگ و لعابند و هم خوشطعم. با ما باشید تا با رنگین کمانی از آنتیاکسیدانها آشنایتان کنیم.
*میوهها و سبزیجات نارنجیپوش
کدوحلوایی، هویج، انبه و سیبزمینی شیرین قویترینهای نارنجیپوشها هستند. رنگ نارنجی نشان از میزان بالای کاروتنوئیدها دارد. این ترکیبات آنتیاکسیدانی برای قوه بینایی و پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثرند. انبه یکی از این میوههای نارنجی بسیار خوشمزه و مفید محسوب میشود. سبزیجاتی مانند کدو حلوایی، هویج و سیبزمینی شیرین نیز جزو بهترین سبزیجات مغذی برای زمستان میباشند.
*میوههای آبی
میوههای کوچک آبی رنگ مانند آلو، بلوبری و غیره سرشار از آنتیاکسیدانها هستند.در بین این میوههای آبی رنگ بلوبری حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها میباشد. امیدواریم هر چه زودتر این میوه را در بازار میوه ایران هم ببینیم.
*سرخ جامههای پر خاصیت
وقتی صحبت از قرمزپوشها میشود یاد توتفرنگی، تمشک، انگور و زغالاخته زنده میشود. این میوهها قهرمانان آنتیاکسیدانی هستند. شاید به نظرتان این میوههای خوشرنگ خیلی کوچک به نظر برسند اما همین میوههای ریز دنیایی از آنتیاکسیدانها و آنتوسیانینها را در خود جمع کردهاند. زمستان هم که میشود میتوانید به انار قرمزپوش اعتماد کنید. این میوه سختپوست با آن دانههای قرمز و طعم شیرین و کمی ترش منبع فوقالعاده آنتیاکسیدانهاست.
*سفیدپوشها را فراموش نکنید
پیاز سفید، پیازچه، ترهفرنگی و سیر جزو سفیدپوشهایی هستند که حاوی ترکیبات مفید برای پیشگیری از برخی از سرطانها میباشند. سعی کنید غذاها و سالادهایتان را پر از این سبزیجات بکنید. حتما در آشتان ترهفرنگی بریزید. خلاصه اینکه *آشپزخانه را پر از بوی پیاز داغ و سیر بکنید.
سبزها در بشقاب سبزیجات سبز مانند اسفناج، نخودفرنگی، لوبیا سبز، بروکلی و غیره سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی مانند لوتئینها هستند. ترکیباتی که از ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری جلوگیری میکنند. علاوه بر این سبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و شما را در برابر بیماریهای دیگر مصون نگه میدارند.
*کاکائو
کاکائو سرشار از آنتیاکسیدانهاست. برای همین هم میگوییم در انتخاب شکلات سیاه دقت کنید و شکلاتهایی انتخاب کنید که درصد کاکائوی آنها بالاتر باشد. به خاطر اینکه میزان آنتیاکسیدان شکلات سیاه بیشتر از شکلاتهای سفید و شیری است. توصیه میکنیم روزی یک مربع شکلات سیاه میل کنید تا هم پوستتان تقویت شود و هم اینکه ایمنی بدنتان در برابر بیماریها بالا برود.
*زردی زردچوبه
زردچوبه یکی از ادویههای خوشطعم و خوشرنگی است که خواص زیادی هم دارد. نتایج پژوهشهایی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان میدهد زردچوبه نقش موثری در پیشگیری از سرطانها دارد. توصیه میکنیم خورشها، سسها و کلا غذاهایتان را به عطر و طعم زردچوبه مزین کنید.
نظرات شما عزیزان: